Vanuit mijn rol als RvT-lid bij SOLVE heb ik Joyce leren kennen tijdens haar rol als voorzitter van het landelijke bestuur bij SOLVE. Ze heeft laten zien goed strategisch na te kunnen denken, een goed overzicht te hebben over het grotere geheel en ook op een hele bewuste manier om te gaan met hoe mensen het beste met elkaar kunnen samenwerken. Ik wens haar veel succes in de toekomst en hoop dat ze sociale impact blijft maken!


Joyce fulfilled a number of jobs in Alticom. Eager to learn and motivated to do her best, she established all in a very controlled manner. Whether in HR, or in a high profile European project on smart cities, her performance was outstanding. We were sorry to let her go (on her request) , but wish her all the best for the future!

 

Het doel van haar onderzoek was een advies geven over een goede manier van kostenbeheersing voor de facilitaire afdeling. Daarnaast een advies over hoe de facilitaire afdeling zichzelf kon verbeteren en dan voornamelijk hoe wij, zonder door te belasten, de gehele organisatie bewust konden maken van de kosten van de facilitaire producten en diensten, zonder de klantvriendelijkheid aan te tasten. Haar advies was zeer bruikbaar en in de praktijk toepasbaar gebleken. We hebben Joyce gedurende deze periode als een positieve collega ervaren.